Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε για επαγγελματίες και ιδιώτες τον επιτόπιο  βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, καθιστικών, σαλονιών , μοκετών,  χαλιών, τον καθαρισμό των μέσων μετακίνησης σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Επιπλέον είμαστε σε θέση να αναλάβουμε το πλύσιμο, σιδέρωμα , την ενοικίαση  ιματισμού, λευκών ειδών στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για μονάδες Νοσοκομείων, Ξενοδοχείων, Κέντρων αισθητικής, Spa, Κομμωτηρίων, Σκαφών αναψυχής ή επιβατικών σκαφών.

Ξενοδοχείο
Νοσοκομείο – Μονάδες Αιμοκάθαρσης
Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων
Σκάφος
Ενοικίαση Ιματισμού
Βιομηχανικά Πλυντήρια
Σπίτι
 • Τι είναι η Eco Pro Cleaning Solutions ;

  Είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε δύο τομείς.

  1. Στον επιτόπιο βιολογικό καθαρισμό σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών, καναπέδων, μοκετών σε σπίτια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, οχήματα, σκάφη αναψυχής ή σκάφη επιβατικά.
  2. Στο πλύσιμο, σιδέρωμα ιματισμού και λευκών ειδών και ενοικίασης ιματισμού σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μονάδες αιμοκάθαρσης, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, σκάφη αναψυχής.
 • Πως επιτυγχάνεται ο σωστός και πλήρης βιολογικός καθαρισμός;

  Αρχικά για να επιτευχθεί ο σωστός και πλήρης βιολογικός καθαρισμός των δυσπρόσιτων σημείων, κυρίως της μοκέτας και του στρώματος θα πρέπει, αν είναι εφικτό, να αφαιρεθούν σχεδόν τα πάντα από τις επιφάνειες τους ώστε να τοποθετηθούν και να  δράσουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε σε όλη την επιφάνεια και να μην αφήσουμε σημεία συγκέντρωσης βακτηρίων, ακάρεων, μικροοργανισμών κ.α βλαβερών  ουσιών.

  Οι μοκέτες και τα στρώματα που έχουμε στο σπίτι μας μαζεύουν ως επί το πλείστον την περισσότερη βρωμιά και είναι η μεγαλύτερη πηγή συσσώρευσης  βακτηρίων και μικροβίων (λόγω του ότι δέχεται όλες τις εξωτερικές βρωμιές από τα παπούτσια),  αλλά και του στρώματος που δέχεται καθημερινά έως και 1,5gr δέρματος μας οπότε οφείλουμε να επιλέξουμε με προσοχή τον καθαρισμό τους.

 • Τι προϊόντα και μέσα χρησιμοποιείτε;

  Ο καθαρισμός των επιφανειών θα πρέπει να γίνεται με προϊόντα, τα οποία είναι βιοδιασπώμενα και  να μην είναι χημικά καθαριστικά εφόσον μιλάμε για βιολογικό καθαρισμό. Τα πρώτα θέλουν περισσότερο χρόνο να ενεργήσουν και να διασπάσουν την βρωμιά, για αυτό τον λόγο η κάθε εργασία που πραγματοποιούμε δεν είναι υπόθεση ολίγων λεπτών.

  Για τον σωστό καθαρισμό θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε κάθε επιφάνεια το αντίστοιχο προϊόν καθαρισμού, φυσικά με την χρήση των ανάλογων-κατάλληλων εργαλείων. Τα προϊόντα μας είναι οικολογικά και οργανικά, 100%  μη χημικά, 100% βιοδιασπώμενα, για ένα έχετε έναν καθαρό χώρο και να έχουμε έναν καθαρό περιβάλλον.

 • Πως διατηρείται το αποτέλεσμα του βιολογικού καθαρισμού;

  Εφόσον έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των επιφανειών θα πρέπει να εφαρμοστούν τα ανάλογα συντηρητικά στις επιφάνειες, ώστε να ενυδατωθούν και να έχουν προστασία από τους εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες.

 • Ποίες περιοχές εξυπηρετείτε;

  Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές εντός του λεκανοπεδίου Αττικής με ελάχιστη χρέωση υπηρεσίας καθαρισμού 25€.

  Εξυπηρετούμε και περιοχές εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής μετά από συνεννόηση και  με ελάχιστη χρέωση υπηρεσίας καθαρισμού 50€.

 • Πόσο εύκολος είναι ο προγραμματισμός μιας επίσκεψης ή ενός ραντεβού από εσάς;

  Είναι πολύ εύκολο καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρείας μας,  είτε να ζητήσετε μια δωρεάν προσφορά από εμάς συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται και θα σας καλέσουμε εμείς.

  Θα κάνουμε το χώρο σας πεντακάθαρο στο χρόνο που σας βολεύει.

 • Πόσο εύκολο είναι να κάνω μόνος/η μου τον βιολογικό καθαρισμό;

  Είναι αρκετά εύκολο αν έχετε γνώση των παλιών σπιτικών tips που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοι μας και των μέσων που είχαν στην κατοχή τους. Αλλά αν θέλετε να έχετε ένα αποτέλεσμα σωστό, εγγυημένο και με διάρκεια τότε δεν έχετε κάτι άλλο παρά να μας καλέσετε, να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού και να έρθουμε στον χώρο σας.

 • Γιατί να επιλέξω εσάς και όχι κάποια άλλη εταιρεία;

  Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και τις επιστημονικές καινοτομίες στον τομέα μας, ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας με σύγχρονα μηχανήματα, συστήματα και μεθόδους, και είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας. Γιατί συνδυάζοντας την μέγιστη ποιότητα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Επιλέγοντας μας θα δικαιωθείτε καθώς σας προσφέρουμε έναν χώρο που είναι καθαρισμένος με υπευθυνότητα, χρησιμοποιώντας προϊόντα με μη πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), οι οποίες είναι μια γνωστή αιτία άσθματος και άλλων χρόνιων ασθενειών.

  Το προσωπικό μας τηρεί πάντα υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, χρησιμοποιεί καθαριστικά που μπορείτε να εμπιστευθείτε διότι  τα συστατικά που βρίσκονται στα προϊόντα καθαρισμού μας είναι όλα φυσικά, οργανικά και ασφαλή για το σπίτι, για εσάς, για την οικογένεια σας αλλά και για τους πιστούς τετράποδους φίλους συντροφιάς.

 • Ποια προϊόντα περιέχουν χημικά;

  1 στα 3 επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού περιέχουν χημικά που είναι υπεύθυνα για προβλήματα υγείας στον άνθρωπο ή δημιουργούν προβλήματα στο περιβάλλον που ζει ή εργάζεται.

 • Τι μπορούμε να πάθουμε σε ένα βρώμικο σπίτι;

  Μελέτες στις ΗΠΑ έδειξαν ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση στο σπίτι που δεν είναι σωστά καθαρισμένο μπορεί να είναι 2 έως 5 φορές υψηλότερη (και μερικές φορές ακόμη και 100 φορές υψηλότερη) από τα εξωτερικά επίπεδα ρύπανσης.

 • Τι παθαίνουμε αν ερχόμαστε σε επαφή με προϊόντα που περιέχουν χημικά;

  Μελέτες έδειξαν ότι οι τοξικές χημικές ουσίες που υπάρχουν στα οικιακά καθαριστικά είναι 3 φορές πιο πιθανό να προκαλέσουν καρκίνο από τον εξωτερικό αέρα.