https://epcs.gr/wp-content/uploads/2022/09/sixnes-erwthseis-header-img.jpg

Συχνές Ερωτήσεις

ΓΕΝΙΚΑ

 • Τι είναι η Eco Pro Cleaning Solutions ;

  Η Eco-Pro Cleaning Solutions είναι μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στις υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού του χώρου και του ιματισμού. Διαθέτοντας πιστοποίηση ISO 9001, δραστηριοποιείται:

  • Στο πλύσιμο, σιδέρωμα ιματισμού και λευκών ειδών και ενοικίαση ιματισμού.
  • Στον επιτόπιο βιολογικό καθαρισμό σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών, καναπέδων, μοκετών σε ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, νοσοκομεία και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, και σκάφη αναψυχής.
  • Στη διαχείριση βιομηχανικών πλυντηρίων.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

 • Τί είναι ο βιολογικός καθαρισμός;

  Ο βιολογικός καθαρισμός θεωρείται η πιο αποτελεσματική λύση που γίνεται σε ένα αντικείμενο (στρώμα, καναπές, πολυθρόνα, χαλί, όχημα/ σκάφος) για την εξάλειψη των οσμών, την αφαίρεση των λεκέδων αλλά και την πλήρη απολύμανση του χώρου μας.

  Με τον βιολογικό καθαρισμό απομακρύνονται όλα τα μικρόβια και οι παθογόνοι μικροοργανισμοί, οι αλλεργιογόνες δράσεις, η βρωμιά, η σκόνη, τα ακάρεα και τα υπολείμματά τους.

 • Γιατί συνιστάται ο βιολογικός καθαρισμός;

  Μελέτες στις ΗΠΑ έδειξαν ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση σε ένα σπίτι που δεν είναι σωστά καθαρισμένο μπορεί να είναι 2 έως 5 φορές υψηλότερη (και μερικές φορές ακόμη και 100 φορές υψηλότερη) από τα εξωτερικά επίπεδα ρύπανσης.

  Επιπλέον, πολλά αντικείμενα στο σπίτι μας, όπως οι μοκέτες του σπιτιού μας, το στρώμα του κρεβατιού, αντικείμενα στο μπάνιο, ο καναπές του σαλονιού, μαζεύουν βρωμιά και αποτελούν πηγή συσσώρευσης βακτηρίων και μικροβίων επικίνδυνων για την υγεία μας.

  Γι’ αυτό τον λόγο, συνιστάται ο βιολογικός καθαρισμός του χώρου, που απομακρύνει τις εστίες μικροβίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών.

 • Κάθε πότε πρέπει να γίνεται ένας βιολογικός καθαρισμός;

  Ιδανικά θα πρέπει να γίνεται ένας βιολογικός καθαρισμός τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, αν όχι μια φορά το εξάμηνο.

 • Πώς πραγματοποιείται ο σωστός και πλήρης βιολογικός καθαρισμός;

  Για να επιτευχθεί ο σωστός και πλήρης βιολογικός καθαρισμός των δυσπρόσιτων σημείων, κυρίως της μοκέτας και του στρώματος, θα πρέπει, αν είναι εφικτό, να αφαιρεθούν σχεδόν τα πάντα από τις επιφάνειες τους, ώστε να τοποθετηθούν και να δράσουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε σε όλη την επιφάνεια και να μην αφήσουμε σημεία συγκέντρωσης βακτηρίων, ακάρεων, μικροοργανισμών και άλλων βλαβερών ουσιών.

 • Μπορώ να κάνω μόνος/η μου τον βιολογικό καθαρισμό;

  Για να είναι αποτελεσματικός ο βιολογικός καθαρισμός, θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο, που χρησιμοποιεί ειδικά μηχανήματα και προϊόντα.

  Η Eco-Pro Cleaning Solutions εγγυάται τα αποτελέσματα του βιολογικού καθαρισμού. Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε, για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού και να έρθουμε στον χώρο σας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ

 • Τί προϊόντα και μέσα χρησιμοποιείτε;

  Εφόσον μιλάμε για βιολογικό καθαρισμό, ο καθαρισμός των επιφανειών γίνεται με προϊόντα που είναι βιοδιασπώμενα και όχι χημικά καθαριστικά. Σε κάθε επιφάνεια χρησιμοποιείται το αντίστοιχο προϊόν καθαρισμού, φυσικά με τη χρήση των ανάλογων κατάλληλων εργαλείων.

  Τα προϊόντα μας είναι οικολογικά και οργανικά, 100% μη χημικά, 100% βιοδιασπώμενα, πιστοποιημένα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

  Σας εξασφαλίζουμε έναν καθαρό χώρο και ένα υγιές περιβάλλον, με φυσικά προϊόντα ασφαλή για το σπίτι, για εσάς, για την οικογένειά σας αλλά και για τους πιστούς τετράποδους φίλους συντροφιάς.

 • Ποια προϊόντα περιέχουν χημικά και τι παθαίνουμε εάν έρθουμε σε επαφή με τέτοια;

  1 στα 3 επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού περιέχουν χημικά που είναι υπεύθυνα για προβλήματα υγείας στον άνθρωπο ή δημιουργούν προβλήματα στο περιβάλλον που ζει ή εργάζεται.

  Μελέτες έδειξαν ότι οι τοξικές χημικές ουσίες που υπάρχουν στα οικιακά καθαριστικά είναι 3 φορές πιο πιθανό να προκαλέσουν καρκίνο από τον εξωτερικό αέρα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ECO-PRO CLEANING SOLUTIONS;

 • Γιατί να επιλέξω την Eco-Pro Cleaning Solutions και όχι κάποια άλλη εταιρεία;

  Η Eco-Pro Cleaning Solutions παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις και τις επιστημονικές καινοτομίες στον τομέα μας. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001, φροντίζουμε να ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας με σύγχρονα μηχανήματα, συστήματα και μεθόδους και είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας. Συνδυάζοντας τη μέγιστη ποιότητα,  έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • Πόσο εύκολα μπορώ να προγραμματίσω μία επίσκεψη ή ένα ραντεβού μαζί σας;

  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρείας μας και να ζητήσετε μια δωρεάν προσφορά από εμάς.

  Εναλλακτικά, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και σας καλούμε εμείς. Θα κάνουμε το χώρο σας πεντακάθαρο στο χρόνο που σας βολεύει!

Καλέστε μας για δωρεάν τηλεφωνική προσφορά η για τον προγραμματισμό μιας δωρεάν αξιολόγησης του χώρου σας.

Ερχόμαστε σε εσάς χωρίς επιβάρυνση και σας κάνουμε τη δική μας καλύτερη πρόταση χωρίς δέσμευση.

  Παρακαλώ επιλέξτε μια ή και περισσότερες υπηρεσίες
  ΞενοδοχείοΝοσοκομείο - Μονάδα ΑιμοκάθαρσηςΜονάδα Φροντίδας ΗλικιωμένωνΕνοικίαση ΙματισμούΒιομηχανικά ΠλυντήριαΔιαχείριση Πλυντηρίων ΙματισμούΥπηρεσίες Βιολογικού ΚαθαρισμούΆλλο

  Ζητήστε Προσφορά